-->

ВАШ ПРАФЕСІЙНЫ ВЫБАР ЛАБАРАТОРНЫХ ПАСЛУГ

Харчовая непераноснасць

Так хочацца шакаладу! Але ён не робіць Вас шчаслівымі?

Хлеб і пірожныя выклікаюць цяжар ... Пасля кожнай шклянкі малака буркуе ... Трывожаць непрыемныя адчуванні ў жываце, сверб, галаўны боль? І ўсё гэта пасля прыёму ежы? Так быць не павінна!
Магчыма ў Вас падвышаная адчувальнасць да пэўных прадуктаў. Сімптомы непераноснасці ўзнікаюць часцей за ўсё на працягу 3 сутак і носяць хранічны характар. Звязана гэта з дэфектамі ферментаў у арганізме, якія пры нармальнай працы перапрацоўваюць асобныя харчовыя кампаненты, у той час як пры харчовай непераноснасці гэта адбываецца не ў поўнай меры.
Падазраяце ў сябе гіперадчувальнасць да ежы?
Скрынінг-тэст на 108 харчовых прадуктаў і спецый - гэта карысны інструмент у вызначэнні харчовай непераноснасці і распрацоўцы дыетычных рэкамендацый сумесна з урачом.

        

Профіль 108. Вызначэнне спецыфічных IgG метадам Імунаблот

Ячмень Вішня  Баклажан  Карбунка
Гліядзін (глютэн)       Банан  Бурак  Ласось
Авёс Ківі  Балгарскі перац  Тунец
Жыта Лімон  Брокалі  Крэветка
Пшаніца Спельт Нектарын  Морква  Анчоус
Пшаніца Апельсін  Сельдэрэй  Рыба-меч
Грэчка Ананас  Чылі  Стронга
Семя ільну Клубніцы  Агурок  Камбала
Кукуруза Гарбуз  Хрэн  Трэска
Проса Груша  Цыбуля-парэй  Піўныя дрожджы
Рыс Сліва  Аліва  Пекарскія дрожджы
Говядзіна Грэйпфрут  Цыбуля  Мёд
Курыца Персік  Бульба  Кава
Ягня Фінік  Краснакачаная капуста   Чорны чай
Свініна Яблык  Памідор  Грыбная сумесь 1
 (Дрэўнавушка обыкн., Белы грыб, Шыітаке, Ліска звыч.)
Індычка Абрыкос  Рэпа  Грыбная сумесь 2
 (Польскі грыб, Баравік)
Кароўе малако Вінаград (белы)  Шынок  Перац (чорны/белы)
Жаўток яйка Вінаград (сіні)  Артышок  Карыца
Бялок яйка Кешью  Спаржа  Часнок
Казіны сыр Лясны арэх  Шпінат  Семя гарчыцы
Казінае малако Какос  Фасоля струковая  Мускатны арэх
Авечае Малако Арахіс  Гарох  Арэгана
Авечы сыр Фісташка  Соевыя бабы  Пятрушка
Ёгурт Кунжут  Сачавіца  Мята
Макавае Семя Семя сланечніка  Фасоля белая  Размарын
Ваніль Грэцкі арэх  Салата-латук  Чабор
Кава-бабы Міндаль  Палявая салата  Базілік

Вызначэнне спецыфічных IgG4

Бялок яйкі, Жаўток яйкі, Малако, Казінае малако, Альфа-лактаальбумін, Бета-лактаглабулін, Казеін, Соя, Соевае малако, Арахіс, Лясны арэх, Міндаль, Дрожджы, Пшанічныя мука, Жытняя мука, Аўсяная мука, Грэцкая мука, Яйкавая мука, Кукурузная мука, Проса, Рыс, Ласось, Скумбрыя, Трэска, Свініна, Гавядзіна, Курынае мяса, Індычка, Ківі, Яблык, Морква, Тамат, Сельдэрэй, Бульба

Спампаваць буклет


Иностранное унитарное предприятие по оказанию услуг «Синлаб-ЕМЛ» | УНП 800012976 | Лицензия №М-442 от 22 мая 2003 г.
ул. Академическая, 26 | 220012 г. Минск | Т 8 017 378 33 35 | Ф 8 017 378 33 38 | М +375 29 303 65 11 | lab.info@synlab-eml.by

 

Мы хотим, чтобы Вы получали удовольствие от просмотра нашего веб-сайта и у Вас остались приятные впечатления. С этой целью этот веб-сайт размещает на Вашем компьютере файлы cookie для сбора информации об использовании Вами нашего сайта. Пожалуйста, нажмите кнопку Принять, чтобы согласиться с использованием файлов cookie на этом веб-сайте.